Odricanje-od-odgovornosti

Naša web stranica koristi kolačiće i druge tehnologije praćenja kako bismo Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima i načinu na koji ih koristimo možete pronaći niže. Za daljnje informacije vezano za korištenje Vaših ličnih podataka od strane, molimo Vas pročitajte naša Pravila o privatnosti.


Kolačići – Kolačić je informacija spremljena na Vaš računar od strane web stranice koju ste posetili koja nam pomaže identifikovati Vaš računar sledeći put kada posetite našu stranicu ili kako bi omogućilo neke funkcije. Kolačići se klasificiraju u sledeće kategorije:

Većina internet pretraživača je postavljena da automatski prihvati kolačiće. Međutim, možete promeniti podešavanja kako bi blokirali kolačiće od slanja na Vaše uređaje ili ih omogućiti samo za pojedine kategorije. Napominjemo da u slučaju da su navigacijski ili funkcijski kolačići onemogućeni ili izbrisani, pojedine funkcije web stranice možda neće funkcionisati kako je predviđeno. Kako biste upravljali ili onemogućili kolačiće, molimo Vas sledite uputstva prikazana u tablici niže.


Web beacons – web pratioci su male elektronske slikovne datoteke koje mogu biti ugrađene u web stranicu ili uključene u poruku e-pošte, a obično su nevidljive ljudskom oku. Kada se upotrebljavaju, web-svetionici (takođe poznati kao ""jasni GIF-ovi"" ili ""pikseli za praćenje"") mogu nam govoriti o tome koliko ljudi dolaze na naše web stranice, bez obzira na to jesu li jednokratni ili ponovljeni posetioci, videti koje su stranice posetili i koliko dugo, kako se određene kampanje oglašavanja na mreži pretvaraju i druge slične podatke o korištenju web stranice. Kada se koristi u e-pošti, web beacons može nam reći vreme kada je e-pošta otvorena, ako i koliko puta je prosleđena, što povezuje korisnike klikom unutar poruke e-pošte. Na temelju tih informacija možemo prilagoditi sadržaj, proizvode, usluge i promocije koje Vam pružamo kako bismo bolje zadovoljili vaše interese, kao i upoznati vas s proizvodima, uslugama i / ili posebnim ponudama [brand name] u kojima možete zanimati se.


Zapisničke datoteke – to su datoteke koje beleže aktivnost na webu i prikupljaju neosobne statistike o vašoj poseti ili korištenju naših web stranica. Dnevne datoteke mogu nam pomoći da uhvatimo, između ostalog: (i) vašu IP adresu, što je jedinstveni skup brojeva koje vašem davatelju internetskih usluga (ISP) dodeljuje vaš računar (imajte na umu da, zavisno o ISP-u, broj dodeljen vašem računaru može biti drugačiji svaki put kada se povežete s internetom); (ii) vrstu preglednika i operacijskog sastava koji koristite; i (iii) druge informacije o vašoj mrežnoj sesiji, kao što je URL koji ste dobili da biste došli na našu web stranicu i datum i vreme koje ste posetili našu web stranicu. Pored upotrebe tih informacija kako bismo bolje razumeli kako se naše web stranice koriste, možemo upotrebiti podatke prikupljene datotekama zapisnika, kao što je IP adresa (zajedno s vašim ličnim podacima) za otklanjanje tehničkih problema, održavanje online sigurnosti i sigurnosti te, ako je potrebno, zabraniti ili ograničiti pristup našim mrežnim uslugama od strane određenih korisnika.


Zadržavamo pravo izmene ili ažuriranja ovih obaveštenja o privatnosti i kolačića u bilo kom trenutku i sve izmene koje možemo napraviti u budućnosti biće objavljene na ovoj stranici. Često proveravajte ažuriranja ili izmene ove obavesti o privatnosti i kolačiću. Na vrhu ove stranice pronaći ćete datum poslednjeg ažuriranja.

Kliknite ovdje da biste uredili svoje postavke.

Uporedite ( Aparati )

Molimo da dodate još jedan proizvod radi poređenja