W COLLECTION

Ugradne rerne

Povežite se sa 6th sense inteligentnim kuvanjem

W Collection linija dobila je dve prestižne nagrade za izvanredan dizajn:

Samo odaberite svoje recepte: 6th Sense Tehnologija će ih napraviti sjajnim svaki put!

Za inovativno i jednostavno iskustvo kuvanja.Samo izaberite obrok i inovativna 6th Sense tehnologija će učiniti ostalo, automatski prilagođavajući vreme, temperaturu i podešavanje vlage da bi se osigurali savršeni rezultati svaki put. Sa 6th Sense senzorima i uzbudljivim izborom ekskluzivnih opcija za pečenje, korisnici mogu spremiti vrlo brzo savršene obroke uživajući u besprekornom intuitivnom iskustvu.

SteamSense+

Kuvanje 100% na pari,stvara pun ukus obrocima, koja korisnicima omogućava da uživaju u neverovatno zdravim obrocima i čuvanju hranjivih materija, vitamina i minerala.

MultiSense Probe

MultisenseProbe nadgleda temperaturu hrane u četiri tačke, obezbeđujući potpunu kontrolu temperature kako spolja tako i iznutra

Cook4

Cook4 funkcija obezbeđuje jedinstveni nivo fleksibilnosti pripreme hrane, koja omogućava korisnicima da spremaju 4 vrste obroka u isto vreme bez mešanja mirisa.

MySmartDisplay

W11 MySmartDisplay je intuitivan, nezahtevan i jednostavan korisnički display koji pomaže korisnicima da inspirativnije kuvaju

TEHNOLOGIJA

iXelium obrada

Whirlpool ugradne rerne odlikuje iXelium patentirana visoka tehnologija, čija površina nikada ne gubi sjaj. Otporna na grebanje i laka za čišćenje ostaje sjajna tokom vremena. iXelium je neverovatno lak za čišćenje i ostaje kao nov godinama.

SmartClean

Inovativna SmartClean tehnologija čisti unutrašnjost pećnice temeljno i efikasno za samo 35 minuta,bez neprijatnih mirisa i bez korišćenja agresivnih deterdženata. SmartClean tehnologija zajedno sa specijalno emajliranom unutrašnjosti lakom za čišćenje, nudi poseban ciklus koji uvek isporučuje perfektne rezultate čišćenja.

Teleskopske vođice

Teleskopske vođice su dizajnirane da olakšaju unošenje i izvlačanje pribora. Vođice se lako uklanjaju i omogućavaju premeštanje žičanih polica ili pomeranje bez napora za savršenu kontrolu procesa pečenja.

Soft Closing sistem zatvaranja vrata

Zahvaljujući SoftClosing+ sistemu, samo mali pritisak na vrata pećnice i sama će se zatvoriti bešumno i laganim pokretom.

Pirolitička

Kada je podešen taster na samočišćenje, unutrašnjost pirolitičke rerne dostiže ekstremno visoku temperaturu (oko 470°C), pri čemu se svi ostaci hrane pretvaraju u prah koji se lako može obrisati samo vlažnim sunđerom.

 
W11
 
W9
 
W7
KARAKTERISTIKE

PARNA RERNA

KONVENCIONALNA RERNA

 

PARNA RERNA

KONVENCIONALNA RERNA

 

PARNA RERNA

KONVENCIONALNA RERNA

6TH SENSE

  

KORISNIČKI DISPLAY

My Smart Display 4.5”

My Smart Display 4.5”

 

Smart Display 3.5”

Smart Display 3.5”

 

Assisted Display

Assisted Display

IXELIUM OBRADA

      

KOMBINACIJE PEČENJA

do 100 kombinacija pečenja

do 100 kombinacija pečenja

 

do 60 kombinacija pečenja

do 60 kombinacija pečenja

 

do 40 kombinacija pečenja

do 40 kombinacija pečenja

PARA

SteamSense+

SteamSense+

 

SteamSense+

  

SteamSense

 

MULTISENSE PROBE

      

BAKESENSE

       

COOK4

  
Nađite najbližeg Whirlpool prodavca bele tehnike
Pretražite sada