Supreme Silence gif

Supreme Silence mašine za pranje veša

Maksimalna tišina, minimalne vibracije*, sa velikom uštedom resursa

*odnosi se na Whirlpool mašine za pranje veša od 9 kg (W8 W946WB EE i W6 W945SB EE) u poređenju sa drugim Whirlpool mašinama za pranje veša od 9 kg.

Zen Motor

Zen Motor

Maksimalna tišina, minimalne vibracije*, sa velikom uštedom resursa

Odlična efikasnost pranja veša više ne mora da remeti tišinu doma. Nove Whirlpool Supreme Silence imaju poseban motor i robusnu konstrukciju, dizajniranu za uvek tihe performanse: sa samo 65 dB (A) kao maksimalna buka centrifuge, mašina za pranje veša može se pokrenuti u bilo koje doba dana, a da ga pritom ne pokvari nepotrebnom bukom.

*odnosi se na Whirlpool mašine za pranje veša od 9 kg (W8 W946WB EE i W6 W945SB EE) u poređenju sa drugim Whirlpool mašinama za pranje veša od 9 kg.

Zen Side Panels and body structure

Zen bočni paneli i struktura uređaja

Dizajnirane da budu neverovatno tihe

Nove mašine za veš sadrže Zen bočne panele, spoljne ploče posebnog dizajna za smanjenje vibracija centrifuge i smanjeno širenja buke. Kako bi se dodatno poboljšala stabilnost i smanjio nivo buke, paneli su spojeni u robustan, jednodelni element u obliku slova U.

Mixed | Extra silence Program

Mixed | Extra silence program

Opustite se i naspavajte noću

Dizajniran da vas podržava ceo dan, ovaj program održava nivo buke ispod 60 dB (A) tokom celog ciklusa. Nizak nivo buke čini ga idealnim programom za bilo koje doba dana: kada radite, kada vam je potrebna pauza ili dok spavate.

Vrhunska tehnologija za intuitivnu uštedu resursa

Značajna ušteda resursa na najlakši način je važna
Mašine za pranje veša Whirlpool Supreme Silence dizajnirane su da to postignu zahvaljujući naprednim tehnologijama i posebnim senzorima koji automatski prilagođavaju potrošnju energije, deterdženta i vode.

6TH SENSE tehnologija

Kada je u pitanju svakodnevno pranje veša, značajna ušteda energije je važna. Whirlpool Supreme Silence mašine za pranje veša tačno znaju kako se to radi zahvaljujući 6TH SENSE tehnologiji koja uvek garantuje maksimalnu efikasnost. Ova napredna funkcija prilagođava potrošnju energije prema stvarnom opterećenju, osiguravajući izvanredno i efikasno čišćenje uz velike uštede: do 45% energije pri svakom pranju.

6TH SENSE Technology

AutoDose

Značajna ušteda deterdženta u svakom ciklusu je važna: važna je za vas, za vašu odeću i za planetu. Zato nove Whirlpool mašine za pranje veša Whirlpool imaju AutoDose, sistem za automatsko doziranje koji štedi do 30% * deterdženta pri svakom pranju i osigurava do 26 ciklusa * * bez dopunjavanja. Otpuštanjem samo potrebne količine deterdženta, ovo efikasno doziranje takođe omogućava čuvanje vlakana koji se troše zbog prekomerne upotrebe deterdženta.

* U poređenju sa preporučenom dozom najprodavanijih (koncentrovanih) tečnih deterdženata
* * upotrebom posude sa tečnim deterdžentom kapaciteta 5 kg (standardno punjenje pamuka prema IEC 60456) i koncentracijom deterdženta 4X (sredina 20 <ml <35)

AutoDose

WaterSave

Značajna ušteda do 59% vode u svakom ciklusu. Nove Whirlpool Supreme Silence nikada ne koriste ni jednu kap vode više nego što je potrebno, kako bi uvek osigurale izuzetnu uštedu. Prilagođavanjem vode prema opterećenju mašine i prskanjem vode iz gornje mlaznice direktno na odeću, ova napredna tehnologija poboljšava efikasnost čišćenja, dok istovremeno obezbeđuje efikasnost.

*Testirano na ciklusima Pamuk, Mešovito i Eco 40-60, 45 min pun kapacitet sa i bez Water Save opcije i 6TH SENSE

WaterSave

Para za maksimalnu svežinu i higijenu

Vreme je da prihvatite novu ideju čišćenja - nežno, ali uvek temeljno i efikasno. Vreme je da iskusite čišćenje parom: tako nežno prema odeći kako bi zaštitili sva vlakna, a opet tako efikasno da obezbedi vrhunsku higijenu. Whirlpool Supreme Silence sadrži kompletan paket funkcija za paru kako bi zadovoljile sva očekivanja i potrebe.

FreshCare+
SteamRefresh
SteamHygiene
FreshCare+

100% svež veš čak i kada ga zaboravite u mašini.
Uz Supreme Silence, više nije neophodno da izvadite veš iz mašine odmah po završetku ciklusa kako bi se izbegli neprijatni mirisi i nabori: FreshCare+ brine za oboje. Nakon završetka ciklusa, para se ispušta u bubanj, nežno masirajući veš sa nekoliko sporih dvosmernih rotacija. Ove kombinovane akcije čuvaju odeću u mašini za pranje veša do 6 sati nakon završetka ciklusa, sprečavajući širenje glavnih izvora neprijatnih mirisa.

SteamRefresh

Zaboravite na neprijatne mirise i nabore za samo 20 minuta.
Poseban program koji obnavlja svežinu malo nošene odeće, izbegavajući nepotrebno pranje. Mašina za pranje veša stvara protok pare koja prodire u vlakna, uklanja neprijatne mirise, opušta vlakna i zaglađuje nabore. SteamRefresh koristi manje od dve čaše vode, a traje samo 20 minuta.

SteamHygiene

Zaboravite na bakterije. Savršeno čišćenje postaje jednostavno kada se aktivira SteamHygiene, veš se na kraju ciklusa dezinfikuje vrelom parom. Vazduh na 70/80° C puni bubanj 30 minuta, neutrališući do 99,9% * bakterija bez hemikalija, na snažan i prirodan način.

pin

Gde kupiti

Nađite najbližeg Whirlpool prodavca bele tehnike

Pretražite sada

Supreme Silence mašine za pranje veša

Whirlpool samostalna mašina za pranje veša sa prednjim punjenjem - W7X W845WB EE

W7X W845WB EE

Whirlpool samostalna mašina za pranje veša sa prednjim punjenjem - W8 W946WB EE

W8 W946WB EE

Whirlpool samostalna mašina za pranje veša sa prednjim punjenjem - W6X W845WB EE

W6X W845WB EE

Uporedite ( Aparati )

Molimo da dodate još jedan proizvod radi poređenja